28.2.2011

דקירי







דקירי דה לוקס-

מרכיבים:

60 מ"ל רום נגריטה לבן
10 מ"ל סירופ רוטן שקדים
15 מ"ל מיץ לימון סחוט
זילוף קנאדו (סירופ קנה סוכר)


אופן ההכנה:

לנער את המרכיבים בשייקר עם קרח ולסנן לכוס קוקטיל מקוררת

דקירי מנגו נענע-

מרכיבים:

45 מ"ל רום
30 מ"ל מיץ לימון
50 מ"ל מי סוכר
2 פלחי מנגו
5 עלי נענע
30 מ"ל מרטיני רוסו
5-6 קוביות קרח

אופן הכנה:

בבלנדר מערבלים רום, מיץ לימון, מי סוכר, פלחי מנגו, עלי נענע וקרח עד לקבלת מרקם אחיד. מוזגים לכוס קוקטייל, מציפים במרטיני רוסו מעל ומגישים.


<סרטון הדגמה לאופן הכנה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה