דקירי דה לוקס-
מרכיבים:
60 מ"ל רום נגריטה לבן
10 מ"ל סירופ רוטן שקדים
15 מ"ל מיץ לימון סחוט
זילוף קנאדו (סירופ קנה סוכר)

אופן ההכנה:
לנער את המרכיבים בשייקר עם קרח ולסנן לכוס קוקטיל מקוררת
דקירי מנגו נענע-
מרכיבים:
45 מ"ל רום
30 מ"ל מיץ לימון
50 מ"ל מי סוכר
2 פלחי מנגו
5 עלי נענע
30 מ"ל מרטיני רוסו
5-6 קוביות קרח
אופן הכנה:
בבלנדר מערבלים רום, מיץ לימון, מי סוכר, פלחי מנגו, עלי נענע וקרח עד לקבלת מרקם אחיד. מוזגים לכוס קוקטייל, מציפים במרטיני רוסו מעל ומגישים.
<סרטון הדגמה לאופן הכנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה