28.2.2011

מרגריטה



כעת נלמד כיצד להכין מרגריטה.קוקטייל זה מאוד מפורסם ואפילו קיבל כוס הגשה על שמו!!!


רכיבים:

30 מ''ל(מנה) של טקילה
10 מ''ל של סאוור (תערובת של מיץ לימון ומי סוכר,חצי חצי)
10 מ''ל של ליקר תפוזים
קרח
לימון לקישוט
מלח
וכמובן כוס מרגריטה(לפי היכולת)

לפני שנתחיל בהכנה ישנם שני טיפים קטנים אשר יהפכו את המשקה לטיפה יותר מעניין:

1.קודם עלינו לקרר את הכוס בעזרת כמה קוביות קרח ומים במשך מספר דקות.
2.רגע לפני מזיגת הקוקטייל לכוס אנחנו לוקחים חתיכת לימון,ו"מרטיבים" את שפת הכוס איתו,מפזרים מלח בצלחת,ופשוט תובלים את הכוס במלח.בכך אנחנו יוצרים "כתר מלח"

הכנה:

כעת אנחנו לוקחים את הטקילה,סאוור,ליקר תפוזים,כמה קוביות קרח ופשוט מנהרים אותם בשייקר(אם אין שייקר לא נורע אפשר להשתמש בכוס זכוכית גדולה).מוזגים לכוס המקוררת שלנו ומקשטים בפלח לימון.

*אם המזג אוויר בחוץ חם,אפשר להשתמש בבלנדר במקום בשייקר,ובכך ליצור ברד אלכוהולי מופלא אשר ירענן אתכם ביום קיצי ;)







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה