28.2.2011

מידורי סאוור



קוקטייל שמתאים לימי הקיץ,והפעם הוא מיועד לאלה שאוהבים את הקוקטייל שלהם מתוק



מריכיבים:

60 מ''ל(מנה)ליקר מידורי(ליקר מלונים יפני)
30 מ''ל(חצי מנה)סאוור(מי סוכר ומיץ לימון בערך חצי חצי)
קרח

אופן ההכנה:

פשוט מאוד שופכים את הליקר והסאוור לתוך שייקר עם קרח(אם אין שייקר אפשר להשתמש בכל כלי אחר),מנהרים ושופכים בסינון לתוך כוס(ללא קרח),מקשטים בפלח לימון/חתיכת מלון/דובדבן

*טיפ קטן לגברים שבנינו:הבנות מתות על קוקטיילים בסגנון הזה ;)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה